Despre noi

Cine suntem noi

Parcarea de vânzări auto ,,AutoWaits" oferă o gamă largă de mașini second hand, locale, importate, disponibile în credit sau trade-in. ,,AutoWaits" reprezintă o companie flexibilă cu misiunea de a oferi permanent clienților produse și servicii de calitate, îmbunătățim și diversificăm permanent serviciile și produsele proprii pentru a corespunde necontenit cerințelor în continuă schimbare a clienților. Noi vindem automobile în leasing cu participarea companiilor de finanțare și microfinanțare din Republica Moldova. Serviciile furnizate de companie sunt: 1. Achitarea integrală în numerar; 2. Achitarea parțială a automobilului prin sistemul de leasing sau credit bancar; 3. Achitarea integrală prin transfer bancar; 4. Aplicarea modalității de schimb auto (automobilul companiei/clientului+adaos din partea companiei/clientului); Vânzarea accesoriilor pentru automobile precum ar fi: jante și cauciucuri.
Despre AutoWaits

Recenzii

Vă exprim profunda mea recunoștință față de voi pentru tot. Vă mulțumesc pentru sprijin, ajutor, înțelegere, sfaturi și încurajare. M-ați ajutat să-mi ating scopurile. A fost un gest frumos din partea voastră. Vă doresc tot binele din lume și prosperitate.

Vă mulțumesc foarte mult pentru tot. Fie ca tot ceea ce ați făcut pentru mine să se întoarcă de două ori la voi, ca Dumnezeu să vă trimită sănătate pentru inimile voastre blânde, ca viața să vă ofere oportunități extraordinare pentru realizarea tuturor ideilor voastre ca răspuns la amabilitatea ce mi-ați oferit-o!