Blog

BMW X6 M50i. AVANTAJE UNICE. 14 July

BMW X6 M50i. AVANTAJE UNICE.

Noul BMW X6 polarizează şi provoacă. Fiind primul din gama sa, X6 se afirmă mai mult ca niciodată ca un caracter independent şi plin de încredere.

De ce e bine să te grăbești încet 05 April

De ce e bine să te grăbești încet

Vi s-a întâmplat să vă surprindeți conducând agresiv, cu viteză mare, chiar dacă nu aveați o limită de timp în care trebuia să vă încadrați? Mă gândeam eu. Suntem atât de afectați de stresul de zi cu zi și atât de virusați de epoca vitezei încât nu putem să ne relaxăm nici măcar atunci când totul ne-ar îmbia să facem asta: drumul bun, vremea frumoasă, peisajul superb, compania perfectă…

BMW X5 xDrive30d: Mai luxos, mai sofisticat 05 April

BMW X5 xDrive30d: Mai luxos, mai sofisticat

Sunt deja 15 ani de când BMW a lansat X5, primul său SUV (sau SAV așa cum le place bavarezilor să-l numească), venit ca replică la Mercedes-Benz M-Class. Cine se gândea oare atunci că X5 va deschide calea către o gamă întreagă de crossovere care include astăzi X1, X3, X4, X5 și X6 ?

Renault a început să producă modelul Symbol într-o nouă uzină în Algeria 05 April

Renault a început să producă modelul Symbol într-o nouă uzină în Algeria

După inaugurarea uzinei din Maroc în 2012, Renault continuă să investească în capacități de producție în Africa de Nord, compania franceză inaugurând luna aceasta o nouă fabrică în Oran, Algeria.